Vår historie

Elbilgrossisten ble etablert i 2015 og ønsker å legge til rette for å velge elektriske kjøretøy som transportmiddel. For å gjøre dette tilbyr vi informasjon, tjenester, installasjon, ladeanlegg, produkter og tilbehør for å fasilitere overgangen. For å klare dette samarbeider vi med både lokale, nasjonale og internasjonale bedrifter slik at vi kan tilby våre kunder et bredt sortimentet. Likeledes gir vi råd, veiledning og kjøpshjelp slik at alle våre kunder finner en løsning som passer dem.

Første lokalet

Februar 2018 åpnet vi dørene til Norges første fysiske butikk med showroom for ladeutstyr til elektriske kjøretøy. Juni 2023 flyttet vi til nye lokaler på Ensjø. Her kan kunder komme innom for å titte, kjøpe og hente varer over disk. Du er hjertelig velkommen for en hyggelig samtale og rådgivning.

Første ladeanlegg

Elbilgrossisten sitt første ladeanlegg ble levert i 2018. Siden den gang har vi levert over 50 ladeanlegg og prosjektert enda flere. Vi ønsker å gjøre lading og bruk så enkelt som mulig, og tilbyr kostnadsfri befaring, prosjektering, installasjon, finansiering og drift av ladeanlegget.