VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over 40 prosent av omsetningen på 78 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje. I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 370.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer.

Ratio Electric utvikler og produserer elektriske strømtilkoblinger og distribusjonssystemer. Selskapet er basert i Nederland og opererer i hele Europa. Gjennom et halvt århundre har de bygget en solid erfaring og kunnskap, samt en tradisjon i innovasjon som gjør at de leverer pålitelige og prisgunstige produkter.

Easee er et norsk selskap som har utviklet et av verdens mest unike ladeløsning på markedet. Målet er å gi kundene en ladeløsning som tilfredsstiller nåtiden- og fremtidens ladebehov uten nødvendig bruk av tid, energi og kostnader. Et genialt og enkelt skalerbar konsept som skal gjøre hverdagen enklere og rimeligere.

Posten/Bring er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Vi bruker derfor Posten/Bring som logistikkpartner for at dine varer skal bli fraktet på en trygg, sikker og hurtig måte. Likeledes har alle våre forsendelser et sporingsnummer slik at du kan følge med hvor pakken befinner seg.

PostNord tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger som gjør selskaper og deres kunder mer konkurransedyktige. Vi ønsker at alle skal sende og motta pakker så smidig og enkelt som mulig.

Charge amps er en av markedets mest innovative produsent innenfor ladeutstyr til elektriske kjøretøy. Deres unike ladekabler og ladestasjoner har tatt verden med storm. De har en fot i den elektriske bilindustrien og den andre foten hos grunneiere, men deres hjerte ligger hos forbrukeren. De er opptatt av å ta det kompliserte og gjøre det enkelt for alle, og ikke minst hyggelig!

Petring Energietechnik (Wallb-e) er en spesialist innenfor intelligente AC og DC ladeløsninger. Dette gjelder ladeløsninger for ansatte, større flåter med elektriske kjøretøy og faktura og betalingsystemer. Standardisert kvalitet står i fokus og dermed arbeider de etter DIN-normen. Med kvalitetskomponenter, streng materiale og produksjonsmonitorering, sikrer dette at feilfrie produkter forlater Petring Energietechnik.

Viridian EV har spesialisert seg innenfor produksjon av Electric Vehicle Supply Equipment (EVSE), inkludert ladestasjoner og EVSE protokoll kontrollere. Det er en familieeid bedrift som er lidenskapelig opptatt av en grønnere hverdag og utvikler produkter og løsninger som imøtekommer de nye kravene som kommer.

Produkter fra Jazzy2Go™ er utelukkende designet og utviklet for elektriske kjøretøy og kombiner brukervennlighet, funksjonalitet og sikkerhet. Produktkvaliteten sikres gjennom å bruke kun det beste og mest egende materialene i produksjonen av produktet. Derfor kan du som kunde være trygg på at produkter fra Jazzy2Go™ er holder lenge og er i henhold til siste forskrifter og normer.