Italian Trulli Åpningstider butikk | Man - Tors: 09:00 - 18:00 | Fre: 09:00 - 17:00 | Lør: 11:00 - 14:00 | Stockholmgata 20

Elektriker? Bli forhandler og installasjonspartner

Hvorfor bruke Elbilgrossisten som en leverandør av ladeutstyr?

Konkurransedyktige priser
Som en installasjonspartner eller forhandler hos Elbilgrossisten får dere tilgang til konkurransedyktige priser og vi kan levere over hele landet normalt innen 1-3 virkedager etter bestilling hvis varen er på lager. Vi tilbyr alle kundene faktura per e-post og kreditt på bakgrunn av kredittsjekk.

Installasjonspartner
Som elektriker kan dere bli en installasjonspartner hos Elbilgrossisten og få kunder henvist fra oss. Samtidig vil dere få prioritert støtte ved eventuelle feil.

Stort utvalg av ladekabler, ladestasjoner / ladebokser og tilbehør
Vi gir deg tilgang til et bredt spekter av ladestasjoner og ladeutstyr til både privat og offentlig bruk. Dette gjør at du har mulighet for å tilby flere produkter til dine kunder og gjør det mulig å skreddersy og imøtekomme kundens krav, ønsker og behov slik at du får en fornøyd kunde.

Rådgivning
Vi gir rådgivning og support på ladesløsninger og har kompetanse på ulike ladesystemer som gjør at vi kan være med å kartlegge den beste løsningen avhengig av kundens behov.

Kundeservice
Vi tilbyr full kundeservice for dine kunder på ladeutstyr som er levert fra oss slik at du kan være trygg på at dine kunder får hjelp og svar hvis noe mot formodning skulle skje.

Sentralt i Oslo
Det er mulighet for å hente varene selv direkte hos oss eller så tilbyr vi muligheten for å sende varene og utstyret direkte til dere eller deres kunde.

Ta kontakt med oss på kundeservice@elbilgrossisten.no eller på telefon 23 90 55 15 hvis du ønsker du å bli en installasjonpartner for Elbilgrossisten eller hvis du vil opprette en forhandlerkonto hos oss.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0.00,-
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods