LADING AV ELBIL OG HYBRID FOR BEDRIFTER / ARBEIDSPLASSER

Vi tilbyr ladestasjoner til bedriftens egne biler, ansatte og gjester. Basert på bedriftens behov og ønsker vil vi prosjektere infrastruktur og ladeløsning. Vi vil skreddersy løsningen og hjelper dere gjennom hele prosessen med befaring, tilbud, installasjon og montering.

Når vi prosjekterer ladeanlegget tar vi hensyn til faktorer som:

Skalerbarhet

Mange bedrifter ønsker å ha muligheten for å utvide antall ladeplasser ved behov. Vi har løsninger som er skalerbare og dermed kan dere få dekket nåværende og fremtidige behov uten store bekymringer.

Universalt ladeanlegg

Alle ladestasjonene vil være med type 2 uttak/kontakt (uten fast kabel) slik at alle ansatte kan lade med sin egen mode 3 ladekabel hurtig og trygt.

Fleksibel fordeling av strømmen

På arbeidsplassen kan det være spesifikke ladeplasser som behøver å lade hurtig, som f.eks. tjenestebiler eller firmabiler. Fleksibiliteten i løsningen tilpasser seg hvis behovet skulle endre seg med tiden.

Administrasjon

Administrasjonssystem til ladeanlegget gir kontroll til bedriften på brukere, strømforbruk, rapporter,  status på ladestasjonene, adgangskontroll og betalingsløsninger. Det skal være stabilt, enkelt og intuitivt.

Stabilitet og support

Stabilt og driftssikker ladeanlegg med høy oppetid er svært kritisk når bedriften er avhengig av å lade bilene sine. Likeledes får du oppfølging og støtte hvis noe mot formodning skulle skje.

Adangskontroll og betaling

Administrasjon og kontroll på tilgangen til ladestasjonene er viktig å ha kontroll på. Et større utvalg av betalingsløsninger gir større fleksibilitet for bedriften.

VÅRE LADELØSNINGER

Ladestasjon og ladekabler

Vi tilbyr ladestasjoner og kabler fra flere ulike leverandører som gjør at vi kan tilby en løsning som passer akkurat bedriften. Samtlige av våre leverdører tilfredsstiller det norske regelverket og klimaet slik at produktet skal vare i mange år.

Lastbalansering

Vi leverer smarte og skalerbare ladeløsninger med lastbalansering for lading av kjøretøy til små og store bedrifter. Løsningene fordeler den totale effekten mellom alle ladeboksene slik at alle har muligheten for å lade bilen med maksimal tilgjengelig effekt (inntil 22 kW) når andre er ferdig ladet eller ikke er tilkoblet. Samtidig kan vi tildele strøm til bestemte plasser hvis det behov for hurtigere lading.

Brukervennlig administrasjon

Administrasjonssystemet gjør det enkelt for bedriften å styre hvem som kan benytte ladestasjonene. Ladingen aktiveres enkelt med RFID eller app og dermed har bedriften full kontroll.

NETTPORTALEN - ADMINISTRASJON AV LADEANLEGGET

Adgangskontroll

Nettportalen gjør det enkelt å administrere hvem som har tilgang til ladeanlegget. Adgangskontrollen styres med RFID eller app som gjør det enkelt og brukervennlig for alle. Alternativt kan man ha ladestasjonene åpen for enda enklere tilgang, eksempelvis private garasjer.

Strømforbruk og rapporter

Systemet gir mulighet for å generere rapporter på strømforbruk og ladetid per ladestasjon, bruker, time, dag, uke, måned eller år. Denne fleksibiliteten gir muligheten til hvordan å prise ladingen, enten ut fra periode (tilgang), strømforbruk (kWt) eller ladetid. Alternativt kan en 3.parts løsning kobles til for å administrere betalingen av strømmen automatisk mot en kostnad.

Instrumentpanel

Portalen gir full oversikt og kontroll over forbruk, adgangskontroll, sanntidsstatus av anlegget og ladestasjonene. Det gjør det enklere å oppdage feil og fikse probleme hurtig slik at ladeanlegget holder høy oppetid og forutsigbarhet vedrørende lading.

TA KONTAKT MED OSS FOR RÅDGIVING OG EN KOSTNADSFRI BEFARING FOR EN LADELØSNING TIL DIN BEDRIFT!

Fyll ut skjemaet nedenfor eller send oss en e-post.