Personvern og sikkerhet

1.0 Personopplysninger

Elbilgrossisten er opptatt av å håndtere personopplysninger på en trygg måte. For å gjennomføre et kjøp på Elbilgrossisten.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for at vi skal kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert om din ordrestatus, samt kontakte deg dersom det skulle være behov i forbindelse til din(e) ordre.

For våre bedriftskunder som benytter seg av faktura betaling vil vi ta imot bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer kontaktperson/bedrift, e-post til kontaktperson/bedrift, fakturaadresse med eventuelle merknader.

Hvis du velger å registrere deg er det raskere og enklere for deg neste gang du skal handle (dette er valgfritt). Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er personopplysninger som du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Elbilgrossisten er pålagt til å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering, og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn. Kortnummer oppbevares ikke av oss utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

1.1 Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Elbilgrossisten.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, så blir informasjonen gitt i elektronisk form.

Du kan når som helst be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Du har rett til å få utlevert egne personopplysninger som du har gitt til Elbilgrossisten - såkalt dataportabilitet. Dersom det er teknisk mulig kan vi sende disse opplysningene direkte til ny virksomhet. Hvis ikke vil vi sende opplysningen til deg via e-post.

Ettersom vi beskytter opplysningene om deg så du er nødt for å identifisere deg med gyldig legitimasjon for å få disse opplysningene. Det samme gjelder dersom du ønsker du å avslutte kundeforholdet og i den sammenheng få slettet alle personopplysningene dine fra vårt register, kontakt vårt kundesenter på adressen spesifisert nedenfor.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke du har gitt oss.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til lovgivningen/erklæringen.

1.2 Oppbevaring av personopplysninger

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år. For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Elbilgrossisten.no sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

1.3 Sikring av personopplysninger

Elbilgrossisten.no har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende regelverk. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, implementering av organisatoriske og fysiske tiltak, tilgangsstyring og arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting.

Du kan være trygg på at Elbilgrossisten.no lagrer dine personopplysninger på en sikker måte. Ved et eventuelt datainnbrudd, som kan ha betydning for dine personopplysninger, følger Elbilgrossisten reglene for meldeplikt angitt i General Data Protection Regulation (GDPR).

2.0 Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler, også kalt «Cookies» er små tekstfiler som lagres på din fysiske enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.
Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Informasjon om bruk av informasjonskapslene finner du under.

2.1 Deaktivere informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleseren hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at om du velger å deaktivere cookies, vil flere av funksjonene på Elbilgrossisten.no ikke fungere.

2.2 Analyse 

Elbilgrossisten.no samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på våre nettsider til analyse. Anonymiserte opplysninger betyr opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket/sesjonen varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på nettsiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn informasjon som kan spores tilbake til brukeren.

2.3 Personalisering

For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser.

2.4 Markedsføring

Behandlingsgrunnlaget for e-post og sms markedsføring er samtykke.

Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid og derfor vil innholdet som oftest være tilpasset deg. Vi samarbeider med utvalgte partnere for å få til en god løsning knyttet til SMS og e-post forsendelser.

Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for å vite hvilke annonse du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser, og vise deg relevante annonser ved neste anledning.

2.5 Personopplysninger til tredjepart

Elbilgrossisten.no vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Elbilgrossisten.no. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Elbilgrossisten.no bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0.00,-
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods