VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Easee er et norsk selskap som har utviklet et av verdens mest unike ladeløsning på markedet. Målet er å gi kundene en ladeløsning som tilfredsstiller nåtiden- og fremtidens ladebehov uten nødvendig bruk av tid, energi og kostnader. Et genialt og enkelt skalerbar konsept som skal gjøre hverdagen enklere og rimeligere.

Zaptec er en av markedets mest innovative produsent innenfor ladeutstyr til elektriske kjøretøy. Deres ladestasjoner og ladesystem er blant de fremste på markedet. De bygger brukervennlige, pålitelige og effektive ladeløsninger som lader ditt neste eventyr.

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over 40 prosent av omsetningen på 78 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje. I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 370.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer.

Ratio Electric Logo

Ratio Electric utvikler og produserer elektriske strømtilkoblinger og distribusjonssystemer. Selskapet er basert i Nederland og opererer i hele Europa. Gjennom et halvt århundre har de bygget en solid erfaring og kunnskap, samt en tradisjon i innovasjon som gjør at de leverer pålitelige og prisgunstige produkter.

Posten/Bring er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Vi bruker derfor Posten/Bring som logistikkpartner for at dine varer skal bli fraktet på en trygg, sikker og hurtig måte. Likeledes har alle våre forsendelser et sporingsnummer slik at du kan følge med hvor pakken befinner seg.

PostNord tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger som gjør selskaper og deres kunder mer konkurransedyktige. Vi ønsker at alle skal sende og motta pakker så smidig og enkelt som mulig.

Mennekes er selskapet som designet Type 2 kontakten og som er standarden for ladingen i Europa. I mer enn 80 år har MENNEKES stått for elektriske kvalitetsprodukter og service over hele verden. Når det gjelder løsninger som håndterer strøm intelligent og trygt, de setter standarden for innovasjon, kvalitet, produksjon og utvikling.

Viridian EV har spesialisert seg innenfor produksjon av Electric Vehicle Supply Equipment (EVSE), inkludert ladestasjoner og EVSE protokoll kontrollere. Det er en familieeid bedrift som er lidenskapelig opptatt av en grønnere hverdag og utvikler produkter og løsninger som imøtekommer de nye kravene som kommer.

NexBlue er spesialisert seg innenfor utvikling og produksjon av smarte produkter til elektriske kjøretøy. Med teknologieksperter fra Norge, Sverige og Hong kong er selskapet lidenskapelig opptatt av brukervennlige produkter og løsninger som kundene elsker.