SØK OM FIRMAKONTO / BEDRIFTSKONTO

HVORFOR BRUKE ELBILGROSSISTEN SOM EN LEVERANDØR AV LADEUTSTYR?

KONKURRANSEDYKTIGE PRISER

Som forhandler hos Elbilgrossisten får dere tilgang til konkurransedyktige priser og vi kan levere over hele landet normalt innen 1-3 virkedager etter bestilling hvis varen er på lager. Vi tilbyr alle kundene EHF eller faktura per e-post og kreditt på bakgrunn av kredittsjekk.

STORT UTVALG AV LADEUTSTYR

Vi gir deg tilgang til et bredt spekter av ladekabler, ladestasjoner og ladeutstyr til både privat og offentlig bruk. Dette gjør at du har mulighet for å tilby flere produkter til dine kunder og gjør det mulig å skreddersy og imøtekomme kundens krav, ønsker og behov slik at du får en fornøyd kunde.

RÅDGIVNING

Vi gir rådgivning og support på ladesløsninger, ladekabler og har kompetanse på ulike ladesystemer som gjør at vi kan være med å kartlegge den beste løsningen avhengig av kundens behov.

KUNDESERVICE

Vi tilbyr full kundeservice for dine kunder på ladeutstyr som er levert fra oss slik at du kan være trygg på at dine kunder får hjelp og svar hvis noe mot formodning skulle skje.

SENTRALT I OSLO

Det er mulighet for å hente varene selv direkte hos oss på Ensjø eller så tilbyr vi muligheten for å sende varene og utstyret direkte til dere eller deres kunde.

INSTALLASJONSPARTNER

Som installasjonspartner for Elbilgrossisten blir dere oppført i vårt forhandlernettverk og vil få kunder henvist fra oss. Samtidig vil dere få prioritert støtte ved eventuelle feil.

Fyll ut skjemaet nedenfor, send oss en e-post eller ring oss på telefon 23 90 55 15 hvis du ønsker du å bli en installasjonpartner for Elbilgrossisten og hvis du vil opprette en forhandlerkonto hos oss.