Søk om firmakonto / bedriftskonto

Hvorfor bruke Elbilgrossisten som en leverandør av ladeutstyr?

 

Konkurransedyktige priser

Stort utvalg av ladeutstyr

Forhandlerpriser - Elbilgrossisten Stort utvalg - Ladestasjoner - Ladekabler - Elbilgrossisten
Elbilgrossisten gir dere tilgang til konkurransedyktige priser og vi kan levere over hele landet normalt innen 1-3 virkedager etter bestilling hvis varen er på lager. Vi tilbyr alle kundene faktura per EHF eller e-post. Det gis kreditt på bakgrunn av kredittsjekk. Vi gir deg tilgang til et bredt spekter av ladekabler, ladestasjoner og ladeutstyr til både privat og offentlig bruk. Dette gjør at bedriften kan velge utstyr etter hva de ansatte i bedriften har behov for. Det store utvalget er tilgjengelig både via nettbutikk og i butikk umiddelbare behov.

 

Rådgivning

Kundeservice

Rådgivning - Bistand - Elbilgrossisten Kundeservice - Elbilgrossisten
Vi gir rådgivning og support på ladesløsninger, ladekabler og har kompetanse på ulike ladesystemer som gir trygghet. Vi tilbyr full kundeservice på ladeutstyr som er levert fra oss slik at du kan være trygg på at de ansatte får hjelp og svar hvis noe mot formodning skulle skje.

 

Sentralt i Oslo

Installasjonspartnere

Butikk og fysisk utsalgssted sentralt i Oslo - Elbilgrossisten Installasjonspartner - Elektriker - Elbilgrossisten
Det er mulighet for å hente varene selv direkte hos oss rett ved Carl Berner eller så tilbyr vi muligheten for å sende varene og utstyret direkte til dere. Elbilgrossisten har et stort installasjonsnettverk som gjør at vi kan levere alt fra A-Å knyttet til elektriske installasjoner.

 

Fyll ut skjemaet nedenfor, send oss en e-post eller ring oss på telefon 23 90 55 15 hvis du ønsker du å bli en installasjonpartner for Elbilgrossisten og hvis du vil opprette en forhandlerkonto hos oss.